domingo, 20 de enero de 2013

Reflexions i conclusions finals

Després de treballar molt en els diferents treballs, podem dir que ha estat molt productiu i interessant la realització d'aquests. Per una banda, pel que fa al sofware hem après molt envers les accions que es poden fer en una presentació de diapositives de power point. No teníem ni idea que això es pogués fer!A més, ens hem sentit molt orgulloses en comprovar que la nostra creació ha agradat als més petits i el que és millor, han aprés amb l'eina. Això, ens ha provocat sentir-nos orgulloses i ens ha animat a continuar i interessar-nos en futures noves creacions. Per altre banda, per que fa a tota la part més teòrica i escrita, cal esmentar que el gran bagatge que tenim envers aquest format ens ha ajudat a planificar i a realitzar una feina que estimem adient i complementària al sofware educatiu.
Si hem de valorar l'assignatura, a nivell de grup, estem d'acord en esmentar que és una matèria que cal endinsar-se i/o conèixer degut l'era la qual compartim tots i cadascú dels ciutadans. Una era d'informació i comunicació que requereix mestres competents per aconseguir alumnes capaços i crítics envers les TIC. Degut això, trobem positiu una aproximació i aquesta assignatura ens ha brindat l'oportunitat.

Cal afegir, que ens pocs dies podrem adjuntar els esmentats treballs. Ens agradaria que el visiteu, jugueu  i que gaudiu molt!

No hay comentarios:

Publicar un comentario