miércoles, 28 de noviembre de 2012

Comencem...

A la darrera sessió de l’assignatura vàrem començar a concretar més aspectes del nostre projecte grupal, amb el qual volem treballar el reciclatge.
Aquest projecte serà en suport Power Point, i està pensat amb l’objectiu de que els infants aprenguin els beneficis que comporta el reciclar. A la vegada, que prenguin consciència de la importància del desenvolupament sostenible i el respecte pel medi ambient.

D’aquesta manera, volem treballar diferents continguts com són: el reciclatge de paper i cartró, plàstic, vidre, roba, piles, medicaments, deixalleria i escombraires. També, vàrem decidir de forma grupal que l’audiència a la que estarà dirigit el nostre projecte són infants de 5 anys. En aquest cas, comptarem amb l’ajuda de dos infants d’aquesta edat, familiars de dues de les membres del grup. 

Per altra banda, vàrem pensar que els recursos humans i materials necessaris per a realitzar el nostre projecte seran els contenidors de reciclatge pertinents, el material a reciclar, la càmera de fotografies, i els recursos humans (components del grup i tres nens de 5 anys).

Totes les membres del grup ens trobem amb ganes i iniciativa de dur endavant el nostre projecte.

No hay comentarios:

Publicar un comentario